Νόρμα Φρανσές Σαας, (MSc., RE&CBT)

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας Παιδιών/Εφήβων/Ενηλίκων – Ψυχοθεραπεύτρια.

Η Νόρμα Φρανσές Σαḯας είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας Παιδιών, Εφήβων, και Γονέων. Σε ακαδημαϊκό επίπεδο ολοκλήρωσε με διάκριση το πρώτο πτυχίο στη Ψυχολογία Bachelor of Arts, καθώς και το μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Εφαρμοσμένη Ψυχολογία MSc in Applied Psychology στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος. Έχει ολοκληρώσει πενταετή εκπαίδευση πιστοποιημένη στη Λογικοθυμική & Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία (RECBT) με Παιδιά, Εφήβους/ Γονείς/Εκπαιδευτικούς/Ειδικούς Αγωγής Υγείας, από το Ελληνικό Ινστιτούτο RECBT (επίσημα αναγνωρισμένο κέντρο RECBT από το Ινστιτούτο Albert Ellis της Νέας Υόρκης) και συνεργάτης αυτού. Έχει παρακολούθηση αρκετά σεμινάρια για την ενδοοικογενειακή βία, την ενδοσχολική βία, και την διαχείριση κρίσεων στα σχολεία.

 Έχει εργαστεί ως σύμβουλος ψυχικής υγείας- ψυχοθεραπεύτρια σε παιδιά, εφήβους και γονείς, σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία στην Αττική, σε προσχολική και παιδική ηλικία, και σε φορείς αποκατάστασης λόγου γραφής και επικοινωνίας. Μέσα από τις ατομικές συνεδρίες παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη σε παιδιά με συναισθηματικά, συμπεριφορικά και ψυχολογικά προβλήματα, αλλά και υποστηρικτικές συνεδρίες για γονείς παιδιών και εφήβων που βασίζονται στη μέθοδο της RECBT. Οι συνεδρίες ψυχοθεραπείας είναι ατομικές ή ομαδικές ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε οικογένειας. Συμμετέχει ως εισηγήτρια με εκπαιδευτικές ομιλίες σε σχολεία και βρεφονηπιακούς σταθμούς της Αττικής, σε γονείς και εκπαιδευτικούς, πάνω σε ποικίλα θέματα σχετικά με τη σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Στόχος των ομιλιών είναι οι συμμετέχοντες να πάρουν πληροφορίες αλλά και να μοιραστούν προβληματισμούς, εμπειρίες και ερωτήματα. Παράλληλα, ασχολείται με τη συγγραφή παιδικών παραμυθιών.

Η κα Νόρμα Φρανσές Σαḯας παρέχει συνεδρίες μέσω συναντήσεων στο Ινστιτούτο, ή μέσω διαδικτυακών συνεδριών.

Για να κλείσετε ραντεβού με την κα Νόρμα Φρανσές Σαḯας επικοινωνήστε τηλ. 6932534990, ή στο e-mail: frnorma@gmail.com ή στο: Ελληνικό Ινστιτούτο Λογικοθυμικής & Γνωσιακής Συμπεριφορικής Θεραπείας

Αριστείδου 3, 151 22, Μαρούσι, Αττική

Τηλέφωνο: 210 6142110, 210 6128950

Ηλ. ταχυδρομείο: info@recbt.gr